Selecteer een pagina

Praktische informatie - Start When You Want

i

[DOWNLOAD] Inhoudsopgave en tijdsplanning

Download hier een printversie van de globale planning/ inhoudsopgave. Deze kun je als checklist gebruiken om bij te houden welke modules je al hebt afgerond.

Inhoudsopgave en planning Boost Je Online Boekingen >>

E

Het programma

Het programma bestaat uit een introductie en 11 lessen (zie het menu in de zijbalk aan de rechterkant voor module-overzicht). Ook op de startpagina van de course vind je een overzicht van alle modules).

TIP: sla de startpagina direct op als favoriet/bladwijzer + zorg dat je niet telkens opnieuw hoeft in te loggen

Je kunt zorgen dat je altijd ingelogd blijft in de Academy, zodat je niet telkens je wachtwoord opnieuw hoeft in te voeren. Over het algemeen zijn dit instellingen in je computer of je internetbrowser, maar mocht het niet lukken om ingelogd te blijven, dan kun je gaan naar https://travelbizzacademy.nl/wp-admin/ en daar 1 keer inloggen terwijl je het vakje 'onthoud mij' aanvinkt.

Als je eenmaal bent ingelogd is het handig om de startpagina direct even op te slaan als bladwijzer in de 'favorietenbalk' bovenin je scherm van je internetbrowser, zodat je niet telkens de inloglink opnieuw hoeft op te zoeken in je E-mail als je naar de Academy gaat (hier vind je een uitleg van hoe je bladwijzers/bookmarks aanmaakt).

 

21 modules verdeeld over 20 weken

De training is zo ontwikkeld dat je als ondernemer met 8-10 uur in de week in 21 weken tijd alle lessen kunt doorlopen en met alle onderwerpen in elk geval een begin kunt maken en/of een concreet plan hebt voor hoe en wanneer je de pagina's/blogs/E-mails etc. uit een bepaalde module kunt gaan produceren.

Dit is uiteraard een richtlijn, want afhankelijk van de startsituatie van ieders bedrijf zal voor iedereen de focus net verschillend liggen en voor een website met 12 bestemmingen en tientallen voorbeeldreizen zal het aanpassen van designs en teksten etc. natuurlijk meer werk zijn dan voor een website met maar 2 reizen en 10 pagina’s in totaal.

Daarnaast heeft niet iedereen dezelfde achtergrondkennis, affiniteit met schrijven of techniek en ook de huidige startsituatie van je website (verbeteren of opnieuw -laten- bouwen) heeft natuurlijk invloed op welke aanpassingen en opdrachten voor jou meer of minder van toepassing zijn.

Het maakt natuurlijk ook verschil of je mèt of zonder stagiair het traject doorloopt en hoe makkelijk je schrijft bijvoorbeeld.

No stress! Stapje voor stapje in de goede richting

Hou in elk geval gewoon je eigen tempo aan en laat je niet opjagen door de planning. Gebruik de course om de basisinrichting van je marketing goed neer te zetten, zodat je snapt wat je moet doen en hoe het werkt, en maak dan een plan voor welke taken je later in het jaar nog verder wilt verbeteren of uitbreiden of welke taken je eventueel bij een stagiair of freelancer wilt neerleggen.

"Rome wasn't built in a day en dat is ook met succesvolle reisorganisaties niet het geval, dus laat je niet opjagen. Volg de stappen op je eigen tempo, iedere stap is een stap in de goede richting :-)"

- Wendy -

Downloads en tools onderaan de lespagina's

Als er voor een bepaalde les een document of tool is die je kunt downloaden (checklists, templates, opdrachtuitleg, online tools etc.) dan vind je onderaan de betreffende lespagina alle links die je nodig hebt (in een blokje met een afwijkende kleur en met een 'lamp' icoontje zoals het 'tip'blok met geel lampje waar deze tekst in staat. Op de startpagina van deze course vind je ook alle tools en downloads verzameld in 1 overzicht.

E

Wekelijkse E-mails als 'stok achter de deur'

Uit ervaring weet ik dat je als ondernemer (hoe gemotiveerd je ook bent om nu écht meer bezoekers te gaan trekken) toch gauw ondergesneeuwd raakt in de dagelijkse reisvoorstellen, boekingen, facturen etc..

Als 'stok achter deur' en om jou te helpen je doelen te bereiken, ontvang je daarom van mij de komende weken iedere maandagochtend om 8 uur een E-mail die je eraan herinnert dat het tijd is om aan de slag te gaan met de volgende module in de training. Zie dit als de ‘stok achter de deur’ die we allemaal wel eens nodig hebben om onszelf ook echt aan onze planning te houden.

Want uiteindelijk is alleen lezen en video’s kijken natuurlijk niet genoeg, je haalt het meeste resultaat uit de training als je wat je leert ook meteen toepast op je site laughing.

E

Inplannen 1-op-1 sessies

Via onderstaande link naar de kalender kun je 1-op-1 sessies inplannen wanneer je liever even met mij persoonlijk wilt sparren (kosten 59 euro per 45 minuten). Op de startpagina van de course is ook een snelkoppeling naar deze kalender te vinden.

Sessie inplannen >>

E

Op je eigen tempo

Je kunt de lessen volgen waar en wanneer het jou uitkomt en in de volgorde die jij zelf wilt, maar ik raad je aan om het traject gewoon van begin tot eind te volgen en geen lessen over te slaan, want soms zal er basisuitleg in de eerste lessen zitten die je helpt om latere onderwerpen te begrijpen.

Je houdt een jaar lang toegang tot alle lessen en video’s en ook updates, dus je kunt ook na afloop van het programma nog informatie en video's terugkijken (stagiaires houden alleen voor de stageperiode toegang.

Tijdens de Q&A sessies kun je altijd de vragen stellen die voor jou op dat moment relevant zijn voor de module waar jij mee bezig bent.